Loading...

Fauteuils

Op zoek naar een design fauteuil voor een relatief lage prijs? Zoek niet verder. In ons assortiment designmeubilair kun je je designhart echt ophalen. Je vindt veel mooie collecties van bekende merken. Uiteraard wel tweedehands, maar de staat is overwegend zeer degelijk. We bieden merken als Arper, Artifort, Segis, Walter Knoll en meer. Koop je design meubilair voor een fractie van de nieuwprijs. 100% design inclusief bewijs label.


View as Grid List

11 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid List

11 Items

per page
Set Descending Direction

Relax fauteuil voor thuis

Een comfortabele fauteuil is onmisbaar in je woonkamer. Je creëert een sfeervolle uitstraling naar je banken of stoelen. Door de vele soorten in onze collectie kun je zeker een design fauteuil vinden die past bij jouw interieur. Fauteuils passen meestal het beste in een woonkamer, of slaapkamer, als aanvulling op je andere zitmeubilair. Een goed plek om deze relaxte fauteuils neer te zetten is bijvoorbeeld dichtbij een haard, zo kun je optimaal genieten van je fauteuil.

 

Design Fauteuils voor kantoor

Naast de huiselijke sfeer zijn design fauteuils uitstekend geschikt voor een kantoorruimte. Pimp je kantoor met de tweedehands design fauteuils uit ons assortiment. Zeker in de tijd van de vergroening is een tweedehands design fauteuil een echte aanrader en statement in je kantoorruimte. Het is natuurlijk ook gewoon prijstechnisch erg interessant. Lekker relaxen op kantoor met de prachtige collectors items van grote en bekende designmerken.

 

Fauteuils voor verschillende interieurstijlen

Welke stijl past bij jouw? Het mooie van designmeubilair is dat het vaak past bij veel woonstijlen, omdat het een interieur item op zich is. Uiteraard zijn er wel echt stijlen die je kunt toepassen, zoals de Scandinavische en Danish design stijl en uiteraard Dutch design, Italian design en meer. In onze tweedehands collectie zijn merken uit deze interieurstijlen beschikbaar. Echt lekker zitten doe je op deze prachtige design fauteuils. Weliswaar tweedehands maar in een zeer degelijke en goede staat.

 

Duurzame fauteuils kopen

Hergebruikt = duurzaam. Vind jij duurzaamheid belangrijk? Een reden te meer om te kiezen voor hergebruikte design fauteuils. 2eHandsdesign koopt design fauteuils op, knapt ze op en zet de fauteuils weer opnieuw in de markt. Doordat je de levenscyclus proactief verlengd is dit een van de meest duurzame oplossingen voor meubilair. Je zult zien dat de design fauteuils in de meeste gevallen nog in prachtige staat zijn en in je woonkamer zal je nagenoeg niets terugzien dat het gebruikt is. Vraag ons gerust naar de exacte staat van de design fauteuils via de livechat.

 

Winkel voor design fauteuils

Zou je graag de design fauteuils in het echt willen bekijken? Kom dan langs in onze showroom. Het mooiste design meubilair staat voor je opgesteld. Je kunt alle items bekijken, proberen en meer. En uiteraard geven we je degelijk advies over jouw design inrichting. We hebben veel tweedehandse designmeubelen klaar staan in veel kleuren, afmetingen en stijlen van natuurlijk de echte designers. Kom snel langs in de showroom of bestel makkelijk online.

 

Heb je vragen over de design fauteuils, nieuwsgierig naar de exacte staat van het product of een andere vraag? Neem gerust contact met ons op en we voorzien je van een uitgebreide reactie.

© Alle rechten voorbehouden