Loading...

B&B Italia

B&B Italia. De naam zegt het al; dit geweldige designermerk komt uit Italië. In 1966 opgericht door de Busnelli familie, die het bedrijf ook managen. Dit gave designermerk heeft maar liefst 4 Compasso d’oro awards gewonnen. Dit is de meest prestigieuze Italiaanse designaward.We can't find products matching the selection.

B&B Italia designermeubels

 

Benieuwd wat wij als 2ehandsdesign te bieden hebben op het gebied van B&B Italia designmeubels? Bekijk dan snel ons assortiment. In onze webshop kun je de gebruikte designmeubels van B&B Italia uitgebreid bekijken. Heb je gevonden wat je zocht? Dan kun je je favoriete B&B Italia designmeubel direct bestellen.

 

Met onze eigen transportservice leveren we ons assortiment gebruikte designmeubels franco af op de gewenste plek. Zo kun je direct genieten van je aankoop! Ook is er een mogelijkheid om de B&B Italia af te halen, omdat we ons assortiment gebruikte designermeubels zelf op voorraad hebben in ons eigen magazijn in Hendrik Ido Ambacht. Zie jij het schitterende, gebruikte designmeubilair van B&B Italia liever in het echt? Kom dan langs in onze showroom in Hendrik Ido Ambacht. Hier kun je rustig ons gehele tweedehands designerassortiment bekijken en tevens ook bestellen.

 

Fauteuil voor in je huiskamer tweedehands

 

De B&B Italia designermeubels zijn van zeer degelijke kwaliteit en hebben een prachtige uitstraling. Daarom kunnen deze tijdloze designstukken nog jaren mee. Naast dat het kopen van tweedehands B&B Italia designmeubilair goedkoper is dan nieuw, is het ook een stuk duurzamer. Dit omdat er geen nieuw meubel geproduceerd hoeft te worden én omdat de levensduur van deze prachtige meubels verlengt wordt.

 

Ben je opzoek naar een relaxte fauteuil voor in je huiskamer? Zoek jij een uniek vergaderstoel? Ontdek van ons assortiment van B&B Italia en bekijk wat je te bieden hebben.

 

Op ons B&B Italia krijg je maar liefst 2 jaar garantie net als alle andere designmerken. Niet tevreden met je aangekochte items? Dan krijg je de mogelijkheid om het designmeubel binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, te retourneren.

© Alle rechten voorbehouden