Loading...

Bezorginformatie

 

Wordt mijn bestelling bezorgd?

 

2eHandsdesign bezorgt door heel Nederland en België met eigen bezorgservice. De bestelling wordt niet alleen achter de eerste deur worden geleverd, maar precies op de plek waar u het in gedachte heeft. Bezorging doen we met onze eigen bezorgservice, zodat u zeker bent van een betrouwbare, persoonlijke en professionele service!

 

 

Wat zijn de bezorgkosten?

 

De bezorgkosten die wij hanteren in Nederland en België zijn 14,50 per bestelling.
Bezorgkosten zijn met uitzondering van de Waddeneilanden! Bezorging op de waddeneilanden bedraagt €55,-, dit in verband met de kosten van het overvaren + de extra uren van het bezorgen. We hopen op uw begrip hiervoor.

 

 

Hoe snel leveren jullie?

 

We leveren alles zo snel als dit maar kan. Normaliter is de levertijd binnen 10 werkdagen in Nederland. Voor België geldt binnen 15 werkdagen.

 

 

Kan ik een bezorgdag of bezorgtijd aangeven?

 

Wij leveren altijd standaard binnen 10 werkdagen in Nederland en binnen 15 werkdagen in België. Een bezorgdag en tijdstip kunt u altijd aangeven in het opmerkingen veld tijdens het bestellen. We proberen altijd rekening te houden met uw voorkeuren en zullen onze uiterste best doen te leveren wanneer het u het beste uitkomt.

Na het bestellen krijgt u binnen 48 uur een leveringsvoorstel, u kunt hier ook altijd nog op reageren met uw wensen en voorkeuren. Wel hopen we dat u enig begrip kunt opbrengen voor het feit dat we met onze eigen bezorgservice in heel Nederland en België leveren, waardoor het in een enkel geval niet doenbaar is om een spoedlevering te doen, of op bepaalde tijdstippen te leveren. We vertrouwen erop dat u met onze planners naar tevredenheid een afleverdag en tijdstip kunt afstemmen.

 

 

Bezorgen jullie op de waddeneilanden?

 

Bijzonderheden Bezorgen op de waddeneilanden? Albeka doet het! We doen dit voor €55,-, dit in verband met de kosten van het overvaren + de extra uren van het bezorgen. We hopen op uw begrip hiervoor. 

Bijzonderheden: We leveren uw bestelling af op de begane grond, montage ook mogelijk (vraag naar de voorwaarden!)
Levertijd: We proberen altijd zo snel mogelijk te leveren, waarbij we binnen 10 werkdagen in Nederland en binnen 15 werkdagen in België. als uitgangspunt nemen. 

 

Leveren jullie in België?

 

Wij leveren in België tegen dezelfde bezorgkosten en voorwaarden als in Nederland. Levertijd in België is binnen 15 werkdagen. Bij kleinere bestellingen maken wij gebruik van externe transporteurs, zodat u de bestelling binnen deze levertijd ontvangt.

© Alle rechten voorbehouden