Loading...

Gispen

Gispen is in 1916 opgericht door Willem Hendrik Gispen. Na zijn carrière als Frans leraar in Engeland richtte hij ‘’Gispen’’ op. In 1926 bracht hij de eerste Gispen producten op de markt, namelijk: lampen. Ook bracht hij de ‘’GISO’’ collectie op de markt. Elke keer als hij een lamp toevoegde aan deze collectie, hield hij altijd de basiselementen van de collectie in gedachte. Zo creëerde hij unieke collecties!View as Grid List

1 Item

per page
Set Descending Direction
View as Grid List

1 Item

per page
Set Descending Direction

Tweedehands Gispen designmeubilair

 

Gispen is nu een van de meest toonaangevende designermerken in Nederland. Met schitterende klassieke voorbeelden als de 405, de 201 en de 412. Dit zijn enkel een aantal voorbeelden van de prachtige designermeubels die Gispen te bieden heeft.

 

Benieuwd wat wij als 2ehandsdesign van Gispen in ons assortiment hebben? Kijk dan in onze webshop! Hier zijn de Gispen items makkelijk te bestellen. Er kan dan gekozen worden om deze designermeubels af te halen op onze vestiging in Hendrik Ido Ambacht. Ook kun je ervoor kiezen om de Gispen meubels gratis te laten bezorgen met onze eigen transportservice. Bewonder jij ons Gispen assortiment liever in het echt? Dan kun terecht in onze showroom in Hendrik Ido Ambacht.

 

Kopen van tweedehands Gispen designmeubilair

 

Het kopen van tweedehands Gispen designmeubilair is een duurzame keuze! Waarom? Omdat je de levensduur van deze gave meubels verlengt. Daarnaast hoeft er ook geen nieuw meubel geproduceerd te worden. De designmeubels van Gispen zijn van oerdegelijke kwaliteit, en kunnen er daarom nog jaren tegenaan. Juist met meubilair van designermerken als Gispen, is het zeker de moeite waard om tweedehands te kopen. Dit komt omdat deze meubels ‘’built to last’’ zijn, met andere woorden, gemaakt om er lange tijd van te kunnen genieten.

 

Op het Gispen designassortiment krijg je maar liefst 24 maanden garantie net als ale andere topmerken van designmeubels. Ben je toch niet helemaal tevreden met je aangeschafte Gispen item? Dan bieden we je de mogelijkheid het meubelstuk binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden te retourneren.

© Alle rechten voorbehouden