Loading...

+Halle

+Halle is een tof designermerk uit Denemarken. Ze werken samen met unieke fabrikanten om gave designmeubels te ontwerpen. De hoogwaardige kwaliteit bouwmaterialen en de unieke designs van +Halle, resulteren in schitterende meubels zoals bijvoorbeeld de +Halle Shelter. Dit is een bijzondere designfauteuil met een hoge rug, die zorgt voor meer privacy. Hierdoor is hij ideaal in te zetten in een drukke lounge omgeving, om zo toch meer rust te bieden.
We can't find products matching the selection.

+Halle designmeubels

 

Bij 2ehandsdesign vinden het te gek dat we deze +Halle designmeubels geregeld in ons gebruikte assortiment kunnen opnemen. Ga naar onze webshop en bekijk wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van gebruikte +Halle designmeubels.


De +Halle designmeubels zijn van zeer hoge kwaliteit. Om deze reden kunnen de meubels nog jaren mee. Bovendien hebben de designmeubels van +Halle een tijdloos design, zodat ze nooit zullen misstaan in een moderne werkomgeving.
Naast dat het kopen van tweedehands +Halle designmeubels een stuk voordeliger is dan als je deze meubels nieuw aan zou schaffen, is het ook nog eens enorm duurzaam. Er hoeft namelijk geen nieuw meubelstuk geproduceerd te worden als jij ervoor kiest een gebruikt meubel aan te schaffen. Daarnaast verleng je ook nog eens de levensduur van dit item.

 

Tweedehands +Halle designermeubels

 

In onze webshop kun je rustig bekijken wat wij te bieden hebben op het gebied van tweedehands +Halle designermeubels. Uiteraard kun je jouw favoriete items ook makkelijk bestellen en gratis thuis laten bezorgen.
Heb jij liever een bakje koffie bij het uitzoeken van jouw favoriete +Halle designmeubel? Kom dan langs in onze showroom in Hendrik Ido Ambacht. Hier hebben we meer dan 250 designmeubels van alleen de beste designermerken staan. Ook hier kun je de designmeubels rustig bekijken en advies vragen aan onze verkoopmedewerkers.


Wist je dat je op ons hele gebruikte +Halle assortiment maar liefst 24 maanden garantie krijgt? Ben je niet tevreden met je ontvangen meubel? Dan kun je ervoor kiezen om deze binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren.

© Alle rechten voorbehouden