Loading...

Offecct

Offecct is een Zweedse designfabriek gelegen in Tibro. In 1990 is dit fantastische designmerk opgericht door Kurt Tingdal en Anders Englund. Met een groep van 75 werknemers werken ze aan prachtige en kleurrijke meubels van zeer degelijke kwaliteit.



We can't find products matching the selection.

Designmeubels van Offect

 

Wij als 2ehandsdesign zijn trots een aantal van deze mooie designmeubels in ons assortiment aan te kunnen bieden. De Offecct designmeubels in ons assortiment zijn uiteraard gebruikt, maar dat betekend absoluut niet dat deze designtoppers zijn afgeschreven. Het tegenovergestelde zelfs. Nadat we de binnenkomende Offecct meubels zorgvuldig hebben gecontroleerd worden deze opgenomen in ons assortiment en te koop aangeboden in onze webshop. Omdat de designmeubels van Offecct van zeer hoge, Zweedse kwaliteit zijn, kunnen deze nog jaren mee.

Bij 2ehandsdesign bieden we in ons Offecct assortiment geweldige designbanken aan. Denk bijvoorbeeld aan de Smallroom. Een superfrisse designbank met hele handige features. Deze schitterende designbanken van Offecct passen ideaal thuis in een loungeomgeving, of bijvoorbeeld in de wachtkamer. Omdat de Offecct Smallroom een hoge rug en zijkant hebben, bieden ze ook privacy, wat het wachten in een openbare ruimte een stuk prettiger kan maken.

 

Showroom met Offect designmeubelen

 

Op ons gehele assortiment Offecct designmeubilair krijg je 24 maanden garantie. Ben je niet tevreden met je aankoop? Dan kun je binnen 14 dagen na ontvangst je Offecct designmeubels zonder opgaaf van rede retourneren.

Ben jij benieuwd hoe het designmeubilair van Offecct er in het echt uitziet? Dan nodigen we je van harte uit om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom. Hier kun je het gehele assortiment designmeubilair rustig bekijken onder het genot van een bakje koffie. Heb je een keuze kunnen maken? Bestel dan de gewenste Offecct meubels direct in de showroom.

Naast de showroom hebben wij ook een magazijn, waar we ons assortiment designmeubelen van topmerken netjes kunnen opslaan. Zo kun je ervoor kiezen om je Offecct items direct af te halen. Je kunt er echt ook voor kiezen om deze geweldige meubels af te laten leveren door onze eigen, professionele transportservice.

© Alle rechten voorbehouden