Loading...

Segis

Segis is een Italiaans designmerk. Opgericht in 1983 in Poggibonsi. Inmiddels is Segis een van de grootste in het ontwerpen en produceren van zeer degelijke, innovatieve meubels voor de contractmarkt.We can't find products matching the selection.

Designmeubels van Segis

 

Bij 2ehandsdesign.nl hebben we de schitterende designmeubels van Segis ook zeer geregeld in ons gebruikte assortiment. Ben jij op zoek naar een kleurrijk meubel voor in je wacht- of loungeruimte? Zoek jij net die extra eye catcher voor in je huiskamer? Bekijk dan zeker eens ons Segis assortiment.

 

Bij 2ehandsdesign geloven we in de kwaliteit van designmeubilair. De meubels uit ons gebruikte Segis assortiment zijn gemaakt van zeer hoogwaardige materialen. De meubels zijn tevens ook van zeer degelijke kwaliteit en kunnen jaren mee.

 

Het kopen van Segis designmeubels kan best duur zijn. Daarom kan het kopen van tweedehands Segis designmeubilair een hele goed optie zijn. Daarnaast is het ook nog eens circulair. Er hoeft geen nieuw item geproduceerd te worden. Bovendien verleng je de levensduur van het desbetreffende designmeubelstuk.

 

Segis meubilair kopen

 

Benieuwd wat 2ehandsdesign op het gebied van Segis meubilair te bieden heeft? Kijk dan eens rustig rond in onze webshop. Hier kun je de items makkelijk bestellen en thuis laten bezorgen. Dit doen we met onze eigen transportservice. We leveren de Segis designmeubels precies op de plek waar je ze wil hebben, zodat je gelijk kunt genieten van deze prachtige designeritems.

 

Bekijk jij de designmeubels van Segis liever in het echt? Kom dan langs in onze showroom in Hendrik Ido Ambacht, waar je ons assortiment gebruikte designmeubilair rustig kunt bekijken. Met een lekker bakje koffie bekijk je wat wij allemaal te bieden hebben. Heb je je keuze kunnen maken en je favoriete Segis meubel kunnen vinden? Dan kun je ervoor kiezen om je bestelling te laten bezorgen, of om deze op te halen in ons eigen magazijn.

 

Heb je vragen over ons gebruikte Segis designassortiment en andere topdesignersmerken? Dan zijn we ook telefonisch en per mail te bereiken.

© Alle rechten voorbehouden