Loading...

Tafels

Altijd al een designtafel willen hebben in je woonkamer, of kantoorruimte? Dan is dit je kans! Op 2ehandsdesign vind je de mooiste designtafels passend bij iedere inrichting. Tweedehands designmeubilair voor een aantrekkelijke prijs! Design in vaak erg duur en prijzig en is het voor de meeste mensen niet iets wat je zomaar koopt. Daarom vind je op 2ehandsdesign prachtige designtafels die betaalbaar zijn voor iedereen en in uitstekende staat.


View as Grid List

2 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid List

2 Items

per page
Set Descending Direction

Altijd al een designtafel willen hebben in je woonkamer, of kantoorruimte? Dan is dit je kans! Op 2ehandsdesign vind je de mooiste designtafels passend bij iedere inrichting. Tweedehands designmeubilair voor een aantrekkelijke prijs! Design in vaak erg duur en prijzig en is het voor de meeste mensen niet iets wat je zomaar koopt. Daarom vind je op 2ehandsdesign prachtige designtafels die betaalbaar zijn voor iedereen en in uitstekende staat.


Dutch design tafels

Binnen design zijn er veel stromingen. Een van de bekendste is wel de Dutch design stroming. Deze kun je herkennen aan het minimalisme en de humoristische toon die je vindt in de designs. Bekende meubels binnen dit design zijn bijvoorbeeld de designtafels van Ahrend en van bekende designers als Richard Hutten. Je vindt een prachtige collectie designtafels tweedehands in onze collectie die erg verwant is aan Dutch design.


Scandinavisch designtafels

Een andere bekende designstijl is wel de Scandinavisch design. Bekende voorbeelden hiervan zijn de merken Vitra, Hay en Muuto. Scandinavische designtafels kun je herkennen aan de minimalistische stijl met veel houten, witten en grijze tinten, maar ook de rondere en gebogen vormen. Normaliter moet je voor dergelijke design tafels flink in de portemonnee tasten, maar je vind op onze website deze Scandinavisch designtafels voor een zeer aantrekkelijk prijs, waarbij de staat van de producten van dermate kwaliteit zijn dat ze nog prima in je interieur terecht kunnen.


Vierkante en ronde tweedehands designtafels

In de stijlvolle collectie vind je gebruikte designtafels in allerlei vormen. De meest voorkomende tafels en bureaus binnen het segment tweedehandsdesignmeubilair zijn wel de ronde tafels. Rond geeft een speelse toon aan je interieur. Rond is ook praktisch, omdat je makkelijk met meerdere mensen kunt zitten aan een rond model. Veel ronde designtafels zijn vervaardigd van hoogwaardige houten materialen.


Gebruikt designtafels geschikt voor meerdere ruimtes

Iedere woonruimte en kantoorruimte heeft behoefte aan een ander tafelmodel. Zo heb je salontafels, bureautafels en ook eettafels. Je vindt in ons assortiment allerlei types tweedehands designtafels geschikt voor alle ruimtes. Je kunt deze 2ehandsdesigntafels ook prima aanschaffen voor je kantoorruimte en gebruiken voor projectinrichting. Design salontafels en eetkamertafels zijn de eyecatchers van je interieur. Laat ons betaalbare designmeubilair schitteren in je woonkamer.


Duurzame 2ehands designtafels

Het voordeel van het kopen van tweedehands designtafels is niet alleen dat je voor een hele aantrekkelijke prijs design kunt kopen, maar ook dat het een duurzame keuze is voor de toekomst. Door het in gebruik houden van het meubilair hoeven we het klimaat minder te belasten.


We geven bij elke designtafel aan wat de staat is van het product, zodat je afgewogen een beslissing kunt nemen.


Tips bij het kopen van een designtafel

Het kopen van een tafel kan erg makkelijk lijken, maar is het vaak niet. We geven je een aantal adviezen waar je op moet letten bij het kopen van een designtafel.


Afmeting

Kijk altijd goed welke afmeting je kwijt kunt in de ruimte waar je de tafel gaat plaatsen. Is het in verhouding en past het goed in de ruimte?


Hoge of lage designtafel

Het tweede wat ook belangrijk is, is de hoogte van de tafel. Hoe hoog zijn je stoelen, fauteuil of bank, sluit dit goed aan en kun je nog comfortabel zitten?


Materiaal

Ben je zuinig op je designtafel? Kies dan een niet te kwetsbare tafel, als je bijvoorbeeld kinderen hebt.


Designstoelen

Bij een designtafels horen natuurlijk ook designstoelen. Wij leveren jouw complete designinrichting. Bekijk de mooiste, designfauteuils, designstoelen en tweedehands designbarkrukken van bekende designers.


Ben je specifiek op zoek naar een designtafel van een specifieke designer? Je int veel tafels van bekende designers in ons assortiment. Zit jouw specifieke item er niet tussen? Neem gerust contact op en wij zetten een zoekopdracht voor je uit.

© Alle rechten voorbehouden