Loading...

Walter Knoll

Walter Knoll is opgericht in 1865 en is destijds begonnen als lederwinkel in Duitsland. Inmiddels maakt Walter Knoll al meer dan 100 jaar geweldige designermeubels. Bij 2ehandsdesign verkopen we deze schitterende en toonaangevende designermeubels ook. De items die wij verkopen zijn gebruikt, maar nog steeds in zeer bruikbare staat, want de Walter Knoll designmeubels zijn van zeer hoge kwaliteit. Om deze rede kan het meubilair nog jaren mee.View as Grid List

1 Item

per page
Set Descending Direction
View as Grid List

1 Item

per page
Set Descending Direction

Tweedehands designmeubelen van Walter Knoll

 

Ook aan het ontwerp van de designmeubels zal het niet liggen, want de meubelstukken van Walter Knoll hebben een tijdloos design en hebben zich op het gebied van design door de jaren heen meer dan bewezen. Denk bijvoorbeeld aan de Walter Knoll FK bucket chair, ontworpen door Jørgen Kastholm & Preben Fabricius. Deze geweldige designfauteuil heeft een schitterend design, en werd hierdoor hét model voor modern design aan het einde van de jaren 60.

Bij 2ehandsdesign vind je prachtige, gebruikte Walter Knoll designermeubels tegen een superscherpe prijs. Het kopen van een nieuw meubelstuk van Walter Knoll kost een vermogen. Zo kan het kopen van een tweedehands meubelstuk van Walter Knoll een geweldige oplossing zijn.

 

Goedkoop Walter Knoll tweedehands kopen

 

Naast dat wij als 2ehandsdesign deze prachtige, gebruikte designermeubels van Walter Knoll goedkoop kunnen aanbieden, is het kopen van tweedehands designermeubilair ook nog eens circulair. Dit omdat er geen nieuw meubel geproduceerd hoeft te worden. Daarnaast verleng je ook de levensduur van deze gave Walter Knoll designermeubels. Wij als 2ehandsdesign geloven erin dat deze duurdere en high-end designstukken nog jaren mee kunnen, omdat de kwaliteit van deze meubels van erg hoge standaard is.

Daarnaast is het met duurdere meubelstukken, bijvoorbeeld van Walter Knoll, ook de moeite waard om het betreffende meubelstuk te laten repareren, als deze stuk of versleten is.

 

Ons assortiment gebruikte Walter Knoll en andere designmerken zijn eenvoudig te bestellen via onze webshop, en kan geleverd worden door onze eigen transportservice. De voorraad van ons Walter Knoll is in ons eigen beheer, in ons eigen magazijn.

Bekijk jij ons assortiment gebruikte Walter Knoll liever in het echt? Dat kan! En wel in onze eigen showroom in Hendrik Ido Ambacht. Hier kun je de designermeubels rustig bekijken en indien gewenst bestellen.

Op de Walter Knoll designermeubels krijg je 24 maanden garantie. Daarnaast kun je je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden retourneren.

© Alle rechten voorbehouden